2012. március 3., szombat

MAC Expensive pink

 Rám virradt a nap, amikor én is a kezemben tarthatom életem első Mac termékét. Eddig csak dobozon keresztül ismerkedtünk, de most fény derül az igazságra.

 Megint Fortuna kegyeltje lettem és sikerült nyernem Maria nyereményjátékán amiért itt is nagyon hálás vagyok, és köszönöm szépen még egyszer!!! A blogját megtaláljátok ezen a linken, érdemes megnézni mivel nagyon tehetséges és különleges lányzó!
 Eddig egyetlen egy okból nem voltam Mac termék tulajdonos, mivel felém nem kapható, pedig fél országot végig turnézom hetente... Sajnos Budapesten nem sűrűn mozgok, ha pedig igen akkor se shoppingolás céljából. Mondjuk a pénztárcámnak hasznos, de a szívemet csak fájdítóm, mert általában minden kollekcióból van egy darab aminek helye lenne nálam. Ezért indítványozóm, hogy a vidéki nagy városokba is tegyék elérhetővé magukat! :D
Szóval térjünk is vissza a nyereményhez, még most se hiszem el hogy a kezembe tarthatom. Mindig olyan nagynak képzeltem ezeket a szemfestékeket! Pedig nagyon kis barátságos a mérete. A neten körülbelül ezerszer legeltettem a szemem a fantasztikus színeken, amit be kell hogy valljak a valóság tud csak igazán visszaadni!!!
Az Expensive pink egészen Norvégiából utazott hozzám gondosan becsomagolva. Ki kell emelnem a bélyegeket is, mert nem csak a sminkekért dobog a szívem hanem a bélyegekért is! A gyűjteményem újabb darabokkal gazdagodott! :D

Ez a szín a swatchok alapján egy tökéletesen hozzám illő, a barnákkal nagy haverságban álló gyönyörű darab!
Akaratlanul is a Sleek Rose goldjához tudom illeszteni, hiszen pink arany korallos beütésű ami totál jól passzol az egyik kedvenc pirosítómhoz.  Maria nagyon eltalálta a színt, hiszen simán hordható nappalra illetve sötétebb színekkel párosítva bulikba is! Szerintem nagyon jól mutat ilyen haloványka fehér bőrű lányokon is mint én, de akár sötétebb kreolosabb bőrűeken is! Nagyon különleges szín!
A csomagolás egyszerű, mindenféle sallangoktól mentes. Erős biztos csomagolás jellemzi! Könnyen nyitható mégis biztosnak érzem ahhoz, hogy a pipere táskámba hurcoljam majd!

 Felül Expensive pink alul pedig a Sleek Rose gold, nagyon jól kiegészítik egymást!

Azaz igazság, hogy most mindenki egy nagy szerelemnek lett tanúja, mert úgy érzem én is elindultam a lejtőn! A nyálcsorgatásom elkezdődött és végem lesz, de az biztos hogy az ösztöndíjamnak előbb....
Remélem ti is velem örültök, és tetszett ez a bejegyzés! Még egyszer köszönöm a lehetőséget és a nyereményem, amire biztosan nagyon fogok vigyázni! Sminket természetesen megpróbálok vele kreálni és feltölthető verzióba megosztani másokkal is! Szép napot! 

5 megjegyzés:

  1. Igen, semmi ketseg miert TE erdemelted meg ezt a szep ajandekot;-) Szeretem olvasni a blogodat, erdekes es jol megfogalmazott! Flott jente du er:)

    VálaszTörlés
  2. Na várjunk csak, előkapok egy netes norvég szótárat! Takk gave og din kommentar! :)

    VálaszTörlés
  3. Hehe, igy talan jobban hangzik: takk for din gave og din kommentar.

    VálaszTörlés
  4. Tényleg nagyon szép és gratula, én is nyertem 2 héten belül kétszer is :D
    Nézz be ha unatkozol: janetsbeautyzone.blogspot.com

    VálaszTörlés
  5. Hihi érdekes nyelv ez a norvég is! :)
    Zsanett gratulálok, meg kukkantom a blogod!

    VálaszTörlés