2012. március 31., szombat

Napi köröm - Pelyhes akcióban





Catrice- Moulin rouge light
Essence- Night in vegas
Essence- BTGN fedőlakk

Tartósságáról annyit, hogy fedőlakkal 4napot bírt ki; de így is csak egy kis helyen kopott le. Nagyon meg vagyok elégedve a pelyheskével, csak ajánlani tudom! Nekem, ahogy írtam is legjobban a nude színen jön be, de kinek a pap kinek a papné. :)
Sajnos a csillogását nem tudom jól prezentálni, de elhihetitek, hogy nagyon szépen csillog a napfényben igazi kis tavaszi összeállítás!
Remélem nektek is tetszik ez a párosítás és kipróbáljátok! 

3 megjegyzés:

  1. Nekem valamiért nem jön be annyira a pelyhes lakk :/ Ez a párosítás viszont így képekről tetszik, de magamon nem tudom, mennyire jönne be. Talán a sárgás fénye nem tetszik. Élőben mennyire sárgás?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Érdekes egy lakk, én inkább a sötétebb színeken látom sárgásnak kéken egészen rémisztően elüt! Erről volt egy teszt, ahol próbálgattam különböző alapszíneken, ha gondolod nézd meg:
      http://flowerpartyaddict.blogspot.com/2012/03/pelyhes-teszt-essence-night-in-vegas.html Ezeken a világosabb színeken, inkább narancsosabb a fénye néhol rózsásabb. Például ezen a lakkon, olyan a csillogása mint a "rose gold pirosítóé" ez egészen érdekes, csak igazán közelről láthatóak ezek a kis pelyhek.

      Törlés