2012. március 24., szombat

Pelyhes teszt- Essence Night in vegas

Kíváncsi voltam, hogy hogyan is szuperál a pelyhes lakk. Ezért ma pár színre feldobtam, hogy megnézzem melyiken is a legszebb. Úgy képzeltem, hogy majd a sötét színeken fog legjobban dominál, de mégis a végeredmény más lett. Lehet sok képet néztem a drágább pajtásiról, azért vártam ezt az eredményt.
Catrice Moulin rouge light, Maybelline Green park, Maybelline Punky orange, Opi Swimsuit és Essence Princess prunella voltak az alanyok. Ahogy írtam is én a sötétebb színekben bíztam, viszont azoknál inkább elütő volt a végeredmény. A kék Opi lakknál narancsos/pirosas csillogás az Essence lakknál pedig inkább sárgásabb tónusok jelentek meg; persze nem rosszak együtt de nem hatódtam meg. A világosabb színeknél viszont nagyon szép eredményt kaptam.
Legjobban a Catrice nude lakkján tetszett meg! Nagyon visszafogott, de mégis látszanak a pelyhek! Már látom is magam előtt milyen lesz jövőhéten a körmöm. :)
Erős napsütésben.
Ezen a képen pedig jól látszik, hogy a világosabb színekkel milyen jó kis viszonyban van.

Pár szót azért a pelyheskéről is írnék. A pelyhek nem valami nagyok én 2rétegben kentem fel, kicsit sűrű ragacsos maga a lakk ezen meglepődtem. A Rose nails lakkokhoz tudnám hasonlítani az állagát. Szagra nekem büdös volt, a száradása elég hosszú időt vesz igénybe ezért sikerült is belenyúlnom. Mivel én csak a színekkel lévő barátságát teszteltem a tartósságáról még nyilatkozni nem tudok. A lemosása viszont könnyű, neccesebbre számítottam.  Összességében szerintem az ára baráti, megéri befektetni ha egy különleges fedőlakkot szeretnétek. 

Ti már beruháztatok rá, tervezitek? Milyen színekkel párosítjátok?

3 megjegyzés:

  1. Én tervezem a beszerzését, és a kék Catrice lakkomra teszem fel majd először. Kiváncsi vagyok milyen lesz. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem annyira a kéken nem jött be, de most pakolászom és lehet még lilán kipróbálom ma. Amúgy hihetetlen de nálunk is nagyon elkapkodták, azt hiszem az utolsó előttit hoztam el. Kíváncsi leszek majd a véleményedre!

      Törlés
  2. A barnán és a barackszínűn a legszebb :-)

    VálaszTörlés